Την Τρίτη 15 Απριλίου, η πενταμελής indie-post μπάντα κάνει ένα διάλειμμα από την προετοιμασία υλικού για το πρώτο της LP με μια εμφάνιση στο six d.o.g.s.

Οι Stop Rewind Play συναντούν το κοινό τους σε μία βραδιά με ατμοσφαιρικά και ρυθμικά ξεσπάσματα και αδιάκοπο πειραματισμό. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Guppy Fish, που μετά από μια σειρά επιτυχημένων live, θα γεμίσουν τη σκηνή εκπλήσσοντας με την ευρύτητα του ήχου τους και θα συστηθούν σε progressive rock ρυθμούς με το πρώτο τους ΕΡ “Constant Motion of Vanity“. Την βραδιά θα ανοίξουν οι εξόχως κιθαριστικοί Rollands. Δυναμικές κιθάρες, μελωδίες, έντονοι ρυθμοί, μονότονα loop, μελωδίες και ξεσπάσματα από τρία ανερχόμενα συγκροτήματα της alternative αθηναϊκής σκηνής υπόσχονται να ταξιδέψουν, αλλά και να ταρακουνήσουν όσους βρεθούν στo gig space του six d.o.g.s.

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>