40 Φεστιβαλ ΚΝΕ-Οδηγητη, Αθηνα

Στη 40χρονη πορεία του, το Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» έχει βάλει τη σφραγίδα του και στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού. Εδώ εκφράστηκαν για πρώτη φορά εκατοντάδες νέοι καλλιτέχνες, δημιουργοί, εδώ συναντήθηκαν οι μεγάλοι της Τέχνης με χιλιάδες νεολαίας, με την αισιοδοξία που πηγάζει από την πάλη και την προοπτική για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

“STOP REWIND PLAY” ανταποκρίνονται στην προσπάθεια για να αγκαλιάσουν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ακόμα περισσότερα είδη Τέχνης, να φτάσουν με μεγαλύτερο πείσμα σε εργατογειτονιές, να απευθυνθούν σε περισσότερους νέους ανθρώπους και να συμμετάσχουν σ’ αυτές νέοι καλλιτέχνες που το έργο τους δεν μπορεί να βολευτεί στα γρανάζια του αστικού κράτους και του «πολιτισμού» του, είναι συνεχής.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται το Μουσικό Διήμερο που θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο του Μπαρουτάδικου στο Αιγάλεω, στις 13 και 14 Σεπτέμβρη.

Η πρώτη μέρα (13 Σεπτέμβρη), θα είναι αφιερωμένη στην τζαζ, swing και ethnic και η δεύτερη μέρα (14 Σεπτέμβρη), στην ελληνική και ξένη ροκ σκηνή.

 Οι “STOP REWIND PLAY” εμφανίζονται την Κυριακή 14/09 στις 21.00.

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>